Jackelyn

Ons verhaal

Jackelyn Youth Store is ontstaan op een regenachtige, maar gezellige dag in maart 2019, net na de geboorte van Boris en Raoul, hun jongste zonen. In de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, maar ook naar leuke outfits voor hun dochters Edith, Lisette en Joëlle, ontstond bij Julie en Eline het idee zelf een winkel uit de grond te stampen.

In de winkel, voor zowel jongens als meisjes, moeten kinderen en hun stijl voorop staan. Alle kledij en schoenen moeten ook kwalitatief zijn en zo kwam er al snel een lijstje met leuke merkjes tot stand.

Jackelyn evolueert constant en de zussen zijn telkens op zoek naar de laatste trends, wat de kinderen willen en wat er leeft onder de jeugd. Het maakt van hun winkel een uitdagende job en dynamische plek waar je met plezier een leuke outfit kan shoppen.

Julie

De jongste en gekste van de twee zussen. Ze kan een dansvloer in vuur en vlam zetten met haar DJ-skills en ook in de winkel en op onze social media maakt ze van elke dag een feest.

Met hart en ziel verwelkomt Julie de klanten en geduldig zoekt ze samen met de kinderen hun favoriete stuks uit. Ondertussen is de winkel de job geworden die Julie al het langst beoefent, want vooraf deed ze ervaring op in de Zara, de HR sector en bij Club Brugge, weliswaar niet voetballend, dat laat ze over aan haar man Brecht. Samen hebben ze twee kinderen, Edith en Boris, twee lieverds die af en toe, na school, backstage te vinden zijn in de winkel.

Eline

De oudste en trendwatcher van de twee. Op school liep Eline er al anders bij dan haar leeftijdsgenoten, met als gevolg dat ze soms een rare blik kreeg. Nu gaat ze 100% voor haar passie voor mode en blijkt haar feeling voor opkomende trends van onschatbare waarde bij het kiezen van de collecties.

Daarnaast is Eline terug te vinden ‘back in the office’. Ze is een administratieve duizendpoot, een skill die ze onder de knie kreeg in het familiebedrijf van haar man Jonas waar ze 11 jaar aan de slag was. Ze zorgt ervoor dat de facturen betaald worden en dat er met een verstandige en duidelijke visie ondernomen wordt in Jackelyn.

Die duidelijke visie is bij haar thuis daarentegen soms eens zoek, maar hoe kan het ook anders met drie kinderen. Zwaai gerust eens als je haar tegenkomt ergens onderweg naar de dansles, het voetbal, de tennis, de paardrijles of de Chiro. Met Joëlle, Raoul en daartussen nog Lisette is er ten huize Eline altijd wel iets te beleven.